Bowling

Bowling för alla. Motion och nöje på samma gång.

Här hos oss är bowling inte bara ett spel – det är en upplevelse! Oavsett om du är en nybörjare som vill prova på spänningen med att få din första strike eller en veteran som vet precis hur man kastar den perfekta klotet, finns det något för alla på Bowlingarenan.

Stämningen här är elektrisk. Från det ögonblick du går in genom våra dörrar, känner du energin av pulserande musik, det glada skrattet från vänner och familj, och ljudet av klot som träffar pinnarna. Varje kast, varje skratt, varje jubel – det är magin med bowling!

Men det är inte bara själva spelet som gör Bowlingarenan till den bästa platsen att spela på. Här kommer du att njuta av våra toppmoderna banor, bekväma sittplatser och ett ställe där du kan hitta ditt favoritfika! Och om du känner för lite extra utmaning, varför inte delta i en av våra många turneringar eller ligor för amatörer? Det är det perfekta sättet att träffa nya människor och ta ditt spel till nästa nivå.

Så, snöra på dig skorna, välj ditt favoritklot och förbered dig för en oförglömlig tid på Bowlingarenan. Vi ser fram emot att välkomna dig och dina vänner för en rolig dag eller kväll fylld med spänning, skratt och, självklart, massor av strikes!

Du kan dessutom sitta hemma i soffan och boka precis vilken tid som passar dig. På webben kan du boka online åtta dagar framåt i tiden. Vill du ha en bokning längre fram i tiden, så ringer du oss på 0911-17299.
Vi ses på banan! 🎳

Boka bowling direkt online!

Här kan du boka din bowlingupplevelse direkt via webben.

Boka tid online